Üniversitemiz Türkiye’yi Amerika’daki “IBESCC” Yarışmasında Temsil Edecek

Haber Tarihi: 24.02.2021
ÜNİVERSİTEMİZ TÜRKİYE’Yİ AMERİKA’DAKİ “IBESCC” YARIŞMASINDA TEMSİL EDECEK

Dünyanın dört bir yanından onlarca prestijli üniversitenin rekabet ettiği, 1996 yılında Loyola Marymount Üniversitesi'nde İş Etiği ve Sürdürülebilirlik Enstitüsü tarafından kurulan International Business Ethics and Sustainability Case Competition, yarışmasında ülkemizi temsilen Üniversitemizin deneyimli hocaları ile İngilizce İşletme öğrencileri "Emmons" ödülü için çalışmalara başladılar.

OUR UNIVERSITY WILL REPRESENT TURKEY IN AMERICA IN “IBESCC” COMPETITION

Our university’s experienced professors and English Business Administration students will represent our country in the International Business Ethics and Sustainability Case Competition, which was established by the Institute of Business Ethics and Sustainability in Loyola Marymount University in 1996, where dozens of prestigious universities from all over the world compete. Our experienced professors and students started working with the goal to compete for the "Emmons" award.