2020-2021 Akademik Yılı 1. Sınıf Bahar Dönemi Genel İngilizce Muafiyet Sınavı - Tüm Fakültelerin %100 Türkçe Bölümlerine Kayıtlı ve Tüm Uzaktan Eğitime Tabi Öğrencilerine

Türkçe Bölümlerin Genel İngilizce ( ING 102) Bahar Dönemi dersleri uzaktan eğitim sistemimiz üzerinden, LMS e yüklenmiş derslerin takibini kendiniz yapacağınız şekilde organize edilmiştir. 8 Mart 2021 tarihinden itibaren Blackboard Collaborate LMS sisteminde derslere ve haftalık konulara ulaşabileceksiniz. Bahar dönemi İngilizce derslerinin seviyesi A1 (Başlangıç) düzeyinde olup isteyen öğrencilerimiz 17 MART ÇARŞAMBA günü saat 17.00 da online olarak LMS sisteminde yer alacak online sınava girerek, dersten muaf olabilirler.

Bu sınava giren öğrencilerin aldıkları notlar BAHAR Dönemi Genel İngilizce dersinin ortalama notu olarak gözükecektir. Muafiyet sınavı sonucunda F-DF-DD-CD ortalaması olanlar, İlgili Fakültelerine birer dilekçe yazarak bu belirtilen notlara itiraz edip derse katılmak istediklerini bildirebilirler. Böylece, bahar dönemi sınavları ile daha iyi bir ortalama elde edebilirler. CC ve üzerinde not alan öğrenciler ise aldıkları notlara razı olmak durumundadır. Sınava girmeyen öğrenciler ise otomatik olarak bu dersi almaya devam edeceklerdir. Uzaktan eğitim sistemine giriş yaptığınız sayfada bu sınava ulaşacaksınız. Sınav adı Genel İngilizce Bahar Dönemi Muafiyet Sınav soruları çoktan seçmeli olup sınav süresi 50 dk. olacaktır.

Sınav Tarihi: 17 MART 2021ÇARŞAMBA

Sınav Yeri: Blackboard Collaborate LMS sisteminde