Yayın ve Araştırma Çalışmalarına Yönelik Kapasite ve Performansının Artırılması Projesi / Editorial Review Series 5

Başlama Tarihi: 31.03.2021   |  Bitiş Tarihi: 31.03.2021
Üniversitemizin yayın ve araştırma çalışmalarının (makale, bildiri, kitap/kitap bölümü, proje) kapasite ve performansını artırmak amacıyla yürütülen, “ İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Yayın ve Araştırma Çalışmalarına Yönelik Kapasite ve Performansının Artırılması ” projesi kapsamında üniversitemiz akademisyenleri ve dergi editörlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

Editorial Review Series programının 5. konuğu Newcastle Üniversitesi akademisyeni ve "Environmental Technology & Innovation" dergisi editörü Prof. Dr. Ravi Naidu olacaktır. Program, Environmental Technology & Innovation dergisi tanıtılıp editörlerin dergilerde dikkat ettiği hususlar üzerinde konuşulduktan sonra soru cevap bölümüyle son bulacaktır. 31 Mart Çarşamba günü saat: 10.30’da başlayacak olan program Dr. Öğr. Üyesi Cihat Köksal moderatörlüğünde ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve kayıt için: tto@ticaret.edu.tr

*Kayıtla birlikte zoom platformuna ait bilgiler mail yoluyla iletilecektir.